Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Новосадиста

Странице: 1 ... 90 91 [92] 93
1366
Корида 1990 / Одг: Налепнице
« послато: децембар 25, 2011, 11:42:43 пре подне »
Ево још налепница.

1367
Корида 1990 / МАРКЕТИНГ
« послато: децембар 25, 2011, 11:40:37 пре подне »
Налепнице Кориде.


Неки моји радови који су реализовани као налепнице. Остали нек окаче друге налепнице које имају.

1369
Корида 1990 / Графити
« послато: децембар 25, 2011, 11:15:09 пре подне »
Графити Кориде  sal:

1370
Вести / Одг: Вести - Србија!
« послато: децембар 25, 2011, 12:22:27 пре подне »
Па тадић и екипа су нам већ узели скалпове. шта ће нам овај?  angry:

1371
Домаћа Сцена / Одг: Навијачка сцена Република Српска
« послато: децембар 25, 2011, 12:09:36 пре подне »
Пребачено у Домаћу сцену  srbija1:

1372
Домаћа Сцена / Одг: Навијачке Новости
« послато: децембар 24, 2011, 11:48:11 поподне »
Ја контам да су Забрањени. Њих је тај Ђурић и избацио са стадиона  lud:

1373
О сајту и форуму / Представљање нових чланова форума
« послато: децембар 24, 2011, 11:46:33 поподне »
Овде можете да се представите осталим форумашима (наравно без имена,презимена и сл)  deda:

1374
О сајту и форуму / Одг: ПИТАЊА
« послато: децембар 24, 2011, 11:44:55 поподне »
направићемо и ту тему за неке нове људе  lud:

1375
Вести / Одг: Вести - Нови Сад
« послато: децембар 24, 2011, 09:41:08 поподне »
"Neonacisti" prete skvoterima iz kasarne

Pripadnici neonacističkih organizacija prete da će "očistiti kasarnu" od grupe mladih koja je zaposela prostor vojnog objekta u Futoškoj ulici, saznaje Radio 021.


СВИ ЗА НОВОСАДСКУ КАСАРНУ![/size]Povodom formiranja Društvenog centra oglasila se i neonacistička organizacija "Srbska akcija". U njihovom saopštenju stoji da su kasarnu "Arčibald Rajs" zauzele "udružene grupice neokomunista, narkomana i homoseksualnih izopačenjaka". Oni optužuju novosadsku vlast, ali i Vojsku Srbije, za "trovanje srbskog društva" jer nisu sprečili aktiviste Inicijative za društveni centar da skvotiraju prostor napuštene kasarne.Prema njihovom mišljenju, umetnici i društveni aktivisti iz "Rajsa" zapravo imaju skriveni plan da na ovom prostoru naprave "poligon za duhovno i fizičko trovanje omladine".Oni su se pohvalili i da su njihovi članovi skinuli transparent koji je stajao sa spoljne strane kapije u skvotiranu kasarnu. Isto saopštenje aktivisti "Srbske akcije" iskoristili su i da skrenu pažnju javnosti na "cigansko nasilje" u Leskovcu.Za sad, program Društvenog centra čine nastupi pesnika, akustičnih bendova, saund sistema i projekcija umetničkih filmova. U kasarni od nedelje počinje Porodično popodne namenjeno svima koji bi da se prošetaju posle nedeljnog ručka i sa prijateljima popiju čaj ili kuvano vino, saopštavaju iz ovog Centra. (M.S.) ''''''''''моје мишљење је да треба да им улете и све их истерају. багра црвена... све ћоман до ћомана... tomad:

1376
Вести / Вести - Нови Сад
« послато: децембар 24, 2011, 09:37:48 поподне »
Вести из града и околине

1377
О сајту и форуму / Одг: ПИТАЊА
« послато: децембар 24, 2011, 09:25:40 поподне »
Nisam obavesten o tom dogovoru, ocekivao sam da bi Mrznja Wins to objavio prvi, s obzirom da je on bio idejni tvorac onog prethodnog grba...

Svaka cast sto se tice prepisivanje tema...  pivo:
Он ми је и рекао да га мало променим и да додам белу линију између  :D
Иначе договор је био да грб буде Градски и да сваки део града може да се са њим поистовети, док је стари био детелинарски. Углавном мени је ок и један и други.  sal:

1378
О сајту и форуму / - ПРАВИЛА ФОРУМА -
« послато: децембар 24, 2011, 09:19:17 поподне »
А. ОПШТА ПРАВИЛА УЧЕСТВОВАЊА У ДИСКУСИЈАМА:


А1. Српски језик је основа форума Кориде.


А2. Користите ћирилицу приликом писања порука. Уколико баш немате опцију за ћирилицу може и латиница ал пробајте да је избегавате! Други начини обележавања карактеристичних слова српског језика нису дозвољени.


А3. Пре него што отворите нову тему, претражите форум како бисте проверили да ли се већ дискутовало о вашем питању. Нема потребе поново покретати исту дискусију.


А4. Поштујте тематску расподелу. Не скрећите разговор. Ако желите да продискутујете о нечему што није предмет разговора у ком учествујете, отворите слободно нову тему.


А5. Трудите се да у наслову теме напишете оно о чему желите да разговарате. Наслови типа: „Упомоћ“, „Помоћ потребна“, „Имам једно питање“ и сл. само могу да одмогну и вама и другима. Добрим одабиром наслова брже ће се наћи неко ко зна одговор на питање, а ако се касније појави неко други с истом или сличном недоумицом, лакше ће пронаћи одговор претрагом форума.


А6. Трудите се да поруке које пишете имају што мање типографских и граматичких грешака, и ред је да поруке буду пријатне како за душу, тако и за око.


А7. Поштујте ауторска права. Када наводите (цитирате) текст у својој поруци наведите и извор.

А8. Не пишите целу реченицу великим словима. Уколико желите нешто да нагласите користите подебљана слова.

Б. ОПШТА ПРАВИЛА ПОНАШАЊА:


Б1. Уважавајте саговорнике.


Б2. Дискутујте аргументима. Трудите се да оно што тврдите поткрепите неким извором, било линком било библиографским податком.


Б3. Не инсистирајте на одговорима. Ако неко има одговор на ваше питање, одговориће. Упорно инсистирање може само да произведе супротан ефекат.


Б4. Уколико приметите неку поруку која не поштује правила Форума, обратите се уреднику.


Б5. Уколико имате замерку на неки поступак уредника, обратите се администраторима форума.

Ц. НЕДОЗВОЉЕНО НА ФОРУМУ:

Ц1. Непристојности и вређања личне природе и по политичкој, националној, расној или религијској основи, као и увредљиви аватари или потписи, нису дозвољени.


Ц2. Рекламирање и промоција веб-страница с нелегалним садржајем нису дозвољени.


Ц3. Објављивање туђих личних података без дозволе је забрањено.


Ц4. Ћаскање (енгл. chat) у неограниченим количинама није пожељно.


Ц5. Поруке које немају везе с главном темом (енгл. off-topic) нису пожељне. Такве поруке, уколико се развије занимљива расправа, биће издвојене у посебну тему. Међутим, без обзира на то, трудите се да не скрећете ток разговора; боље покрените нову дискусију, као што је већ назначено у тачки А4.


Ц6.Забрањено је у име групе писати на осталим навијачким форумима, а став групе је да се ограђује од таквих индивидуа, и да све што се пише овде на нашем форуму је став групе. Ко прекрши ово правило биће санкционисан!
Д. НАЧИНИ И МЕТОДИ РЕШАВАЊА ПРОБЛЕМА


Д1. Модератори и администратори су задужени за решавање проблема на форумима, свако у свом домену. Они обезбеђују поштовање правила понашања коришћењем расположивих метода. Корисницима није дозвољено да сами решавају кршење правила, већ у случају проблема треба да се обрате администраторима.


Д2. Поруке и теме у којима се крше правила администратор може да измени уклањањем неприхватљвог садржаја или брисањем у целости.


Д3. Свако ко прекрши правила на форуму биће опоменут, приватном поруком или јавно, зависно од процене администратора који опомиње. Након што је најмање три пута опоменут, кориснику може бити забрањен приступ форуму, привремено или стално. Уколико је прекршај драстичан, или је кориснику раније већ забрањиван приступ, забрана приступа се може спровести и без опомене. Администратори ће се увек устезати од забране приступа докле год је то прихватљиво.


Д4. Корисник коме је забрањен приступ може се на форум пријавити под новим именом и према њему неће бити спровођене санкције уколико не крши правила форума. Уколико поново прекрши правилник, третираће се као да наставља раније неприхватљиво понашање.


И последње и најважније правило: Дружите се, помажите се, и изнад свега, лепо се проведите! sal:

1379
О сајту и форуму / Одг: ПИТАЊА
« послато: децембар 24, 2011, 09:14:14 поподне »
Zeleo bih pohvalim izgled novog sajta i foruma, ali bih zeleo da iznesem i jednu zamerku - zasto nije koriscen zvanicni grb Koride, koji je usaglasen pre nekoliko sezona, vec njegova modifikacija? Neozbiljno je na svoju ruku menjati stvari u cijem nastanku je ucestvovao veliki deo grupe...

Takodje, imam i pitanje - dal' ce se vremenom prenositi postovi sa starog foruma i unositi u odgovarajuce nove teme?
ништа није самоинцијатвно мењано, већ је овако договорено на састанку Кориде.
Теме ће да се препишу, ево баш у овом моменту се то ради  sal:

1380
Страна Сцена / Руска навијачка сцена
« послато: децембар 24, 2011, 09:03:52 поподне »
Тема за браћу русе  srbija1:

Странице: 1 ... 90 91 [92] 93