Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - кориданн

Странице: [1] 2 3 ... 12
1
Страна Сцена / Одг: Лига Шампиона / Лига Европе
« послато: новембар 04, 2015, 03:21:25 пре подне »
! No longer available


Манчестер сити - Севиља , у Шпанији. На крају снимка се види како шпанци беже.

Колико сам видео и у Украини је дошло до срања кад су Доњецкови напали Малме.

Срања у Атини. Лепо је почела недеља у Европи.

2
Вјечнаја Памјат / Одг: Филип Вилотијевић (1987-2015)
« послато: октобар 05, 2015, 10:20:47 поподне »
POCIVAJ U MIRU!!!

3
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: април 05, 2015, 05:33:21 поподне »
Проблем је како вратити 200 људи на стадион (100 динара улазак то је клубу 20 000 динара. Пута две утакмице). Како да се у нашој школи фудбала направе поново све генерације од 6 до 18 година. ( што је 12 селекција (нека буде и 10) рачунај  да је просек 20 деце, чланарина 2500 динара, што клубу доноси ОКО ПОЛА МИЛИОНА ДИНАРА. Наравно и тренерима се мора дати плата.). А и са тим можемо опет да имамо јаку НАШУ школу и наше клинце у првом тиму. А са те две ствари(карте и чланарине) клуб може да преживи и плати пар играча да препишамо 5 и 6 лигу. То су наши највећи порблеми. Срамота је да једна Бистрица узела примат детелинарској деци или сада је још петрика отворио свој клуб и узима децу из краја. То су проблеми. Проблем је како направити маркетинг да вратимо људе на стадион? Како им објаснити да су нам они потребни? Проблем је како направити маркетинг да направимо 10 селекција у омладинској школи ? Како да узмемо поново примат на Детелини, Насељу , Сателиту, Сајмишту, Сајлову, Руменци ?! То су питања на које треба да се размишља. И то су питања на које мора да се што пре нађе одговор. Ако клуб хоће да живи . А не само да се тражи помоћ. Али и ове ствари нису довољне за нешто велико. али је довољно да се извучемо из ове рупе.

4
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: април 05, 2015, 05:31:06 поподне »
Па нема нико пара, ал се паре морају наћи ако мислимо да напредујемо из бетон лиге у неку нормалнију лигу. Тешко је јако, истина је да пар људи само ради све живо и да се цима. Ал много тога је урађено од прошлог лета када је срање било пред гашење, без струје воде, са руглом од трибине. Јбг иде полако, баш због немаштине, ал има помака што је најбтније.
А ми би могли неку акцију покренути ако већ овог пролећа.
Скрпити нешто пара, узети боје и мало окречити улазни део где је и даље ужасно са ишараном зградом, корењем и сл. Бар су ових дана успели да попуне оне рупе у асфалту, а ми би могли да окречимо и средимо мало то. Толико верујем да можемо.  deda:

Pa  није само то проблем. то је најефтинији и "најмањи проблем" . А далеко од тога да неко може да каже да се ништа није урадило. То је за сваку  похволу за сад.

5
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: април 04, 2015, 01:31:01 пре подне »
искрено. а шта да очекујемо? у клубу су три човека. Два тренера млађих категорија која раде триста послова, не фудбалских, и Уорш који моли за цркавице да плати судије и да терени не пропадну. Ја као и сви ви би волео да нови сад се врати тамо где му је место . Али нажалост реалност је много суровија. Било би лепо да се поведе тема разговора о свему овом.

6
Домаћа Сцена / Одг: Српска навијачка сцена
« послато: март 22, 2015, 04:16:34 пре подне »


зашто ми је ова слика запала за око. пре пар година када смо играли куп утакмицу у јагодини први пут сам видео "навијачку" групу тамо. углавном су се чули дечији гласови. и било ми је помало смешно. али ево група стигла и до јна.

 али  ово гостовање ћу памтити и по томе да умало нисмо закаснили на утакмицу због тога што је новосадиста мало мало па морао да стане да њаке. човек је разбио ауто пут.  ban:

7
Домаћа Сцена / Одг: Српска навијачка сцена
« послато: јануар 28, 2015, 05:40:01 поподне »
Женска одбојка СПАРТАК - црвена звезда 3:2
Хала Спортова 17.01.2015
Званични снимак : https://www.youtube.com/watch?v=e036LTNIpC4ауууу какве гузице! није ни вама лоше на тој одбојци!  8)

8
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад историја
« послато: август 22, 2014, 01:05:50 пре подне »
обрадовао си ме са овом последњом и трећом одпозади сликом. ја мислим да је то једна од наших најјачих генерација која је икад играла у клубу .

на последњој слици Ушке Вранешевић, по мени једном од најбољих крила или нападача које сам гледао икад на новом саду у пару био са лудим Кикијем Ђуришићем.

а трећа слика од доле Трћа, Жива и Чуки. Чуки је до дана данашњег за мене остао најбољи везни играч који је нови сад икад имао. 

у то време за нови сад су играли
голамани: Сава , Богун
одбрана: Антена, Варгец и Лале(заборавио сам презиме), лилић, јоза(нишлија), мирко бабић, па касније дошли вјештица, балабан.
везни: Чуки, Мурке, пота циган (АКО СЕ СЕЋАЈУ СТАРИЈИ, ПРВО МИСЛИМ НА АКСА И СТАРИЈУ ГАРДУ НА ФОРУМУ, КАДА ЈЕ ДАО ГОЛ ПРОТИВ ПРОЛЕТЕРА ПУСТИЊАКОВИЋУ. ПРЕДЗАДЊЕ КОЛО. ЛОПТА ЈЕ СА 25 МЕТАРА УШЛА У 90. ЕЈ А НА НОВОМ САДУ ПУН СТАДИОН. ТА ЕРУПЦИЈА ОДУШЕВЉЕНА НИКАД НИСАМ ДОЖИВЕО КАО ТАД. И ПРОЛЕТЕР НЕ УЂЕ У ПРВУ ЛИГУ, НЕГО НАС ЗАДЊЕ КОЛО ПОБЕДИ МЛАДОСТ У АПАТИНУ И ОНИ УЂУ), жива, трћа, неба јебелнковић ...
нападачи: луди кики, веља ушке, и ту били "клинци"  из воше дамир стојак, мали панта(касније директор војводине), игор богдановић.
ови играчи су били пар година на окупу мање више...

Е то су била времена.

9
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: фебруар 27, 2014, 02:51:23 пре подне »
јеси ти играo за фрушкогорац? ако јеси онда могу да потврдим да сам те виђао на стадиону и ским си долазио. и када си почео да долазиш мало чешће на стадион! :D

"...Немојте мислити да децу Новог Сада тзв. школе фудбала "не отимају" на сваком кораку, а кад оде једно дете у другу школу фудбала за њим пође и његов другар и онда све тако док ретко ко буде уопште хтео да тренира у нашем клубу...
...Текст ћу/ћемо најлакше срочити..." ----> ово ми само мало није јасно што си написао!!!

 како ти знаш ову прву информацију? то је могао само неко из управе клуба да ти каже!

 за ово друго. пријатељу овде постоји момци који се питају око тога свега. који покушавају да одрже ову причу. а сад си ти или било ко други дошао пред изборе и почео да пишеш о петицији. по том твом обраћању ти као да већ имаш све написано. или како ће то неко написати и ти ћеш му помоћи.

опет ти кажем није ништа лично. само гледам реално ситуацију. јер су ове скоро сви присутни моји пријатељи неки чак и најбољи. са којима сам дупе одерао гледајући нови сад. и чудно је људима јако. што би рекли из неба па у ребра си кренуо.

теби хвала што си дошао са идејом. али мораш полако све.

10
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: фебруар 26, 2014, 07:37:07 поподне »
Веруј ми друже, нити сам бивша нити сам садашња гарнитура нити ме занима ико од њих. Као клинац сам тренирао у Новом Саду, од тада увек долазим на утакмице и пратим резултате, а кад сам постао мало старији почео сам што детаљније да истражујем о историји, па сам имао помоћ одређених новинара који су пратили клуб и на срећу чували овакве ствари.
Разумем твој напад (јер сам то тако доживео), али ФК Нови Сад не производи само фудбалере него и људе, барем је тако некада давно било. А мене је Нови Сад школовао у једном периоду који никад нећу заборавити и који ми је остао у лепом сећању. Ето одакле та моја заинтересованост, ако те баш занима. Ја тебе нећу питати ко си, шта си и одакле си (осим ако ти не изразиш жељу да ми се сам представиш) јер претпостављам да се ви сви знате са форума, али није баш ни у реду да ме одмах осуђујеш без икаквих доказа.
Не желим да ова тема оде у расправу нас двојице. Ако треба да буде расправа нека буде конструктивна, у циљу проналажења криваца за тешко стање у клубу као и решења за настали проблем! Спортски поздрав  sal:

нико тебе овде не напада. само мени и пар људи је јако чудно да је неко дошао од једном на форум и кренуо са петицијама против управе, онда против мораче, па све до новинских чланака. да ли би и теби то било сумљиво да ти се неко ни од куда појави са свом том причом и материјалом? а при том те нико са фурма не зна. а питање је да ли долазиш на утакмице? немој да ме погрешно схватиш! лепо је што си дошао са предлозима и свим осталим.

па ми се знамо скоро сви!

имамо неку скору сличну причу око новог сада. само што ја нисам престајао да га гледам и пратим до дан данас.

АДМИН
слажем се са тобом. али исто тако и ови су нас јос утабали. нама је спас да се нешто деси слично као и радничком из ниша да градска управа уђе у  клуб.

11
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: фебруар 26, 2014, 06:30:15 поподне »
овај материјал из новина има само или бивша управа или садашња или неко буши годинама да уђе у клуб(али такав неки тешко и да постоји)!!! тешко да ће и један навијач скупљати нешто против мораче или ђуровића или које градио кућу иза гола!

12
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: фебруар 25, 2014, 03:17:22 пре подне »
Ево после мало истраживања оних чланака:
МИОДРАГ МОРАЧА УНИШТИО ФК НОВИ САД
https://www.facebook.com/kica.mali.3/media_set?set=a.254481488068044.1073741825.100005185836802&type=3

не могу да отворим слике. да ли може некако другачије да се постави. одакле ти то из новина што спомињеш? колико дуго пратиш нови сад?

13
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: фебруар 19, 2014, 07:30:54 пре подне »
Је л' може неко ко са сигурношћу зна одговоре на ова питања и да их напише:
1. Чија ја трибина односно локали?
2. Колико тачно износи дуг клуба?
3. Шта је с оном кућом на ћошку?

ја знам одговоре на прво и треће:
1. локали су клубови. тачније лова иде у клуб. ја мислим да админ то исто може да подврди.
3. та кућа је изнамљена на 99 година још у време мокија, његовом тадашњем подпрецеднику. који је улагао у клуб једно добро време.

ја не знам што се ова тема и даље покреће. ми смо мали и тешко да било шта можемо да урадимо. има људи тврдим којима је стало до клуба, мислим на навијаче - симпатизере које воле Нови Сад. а не само да фурају тај фазон волим клуб итд. мени личо боли кад ово пишем и читам. и ми мали нешто се прсимо. и знам 30 људи клуб воле(долазе и дан данас на текме што као навијачи, што са децом и пријатељима, као и неки појединци који раде у клубу(мислим на главног тренера и бившег капитена клуба Мирка и тренера млађих селекција Васе Орловића и Ђолета Пинтаћа)), и који искрено желе да овај клуб се врати на стару стазу славе. али шта ти људи, ми, можемо да покренемо. осим да ми/нам се диже притисак сваки пут кад пишемо о овоме, а знамо да не можемо ништа. једино можемо да гледамо и пратимо наш клуб, и да га волимо. а не као неки навијачи да окрену леђа клубу када је тешко или кад му другар оде са трибине, или што си испао у 3 лигу. и што се оваквих тема пише ја ћу покушати да се искључим.

14
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: фебруар 17, 2014, 05:36:59 пре подне »
Ово ми личи на ону пословицу: "Лопов узјахао лопова и лоповом гони лопова".

Морача без обзира што је лоповчина неопевана вршио је одличну селекцију играча и само да је радио у интересу клуба у том смислу било би и за њега, али јбг он је желео увек више (нећу намерно да помињем остале његове радње да се не расплићем даље).
Прогласити банкрот, кренути од нуле са искључиво спортском причом и дистанцирати се од ликова попут Мораче и Ђуровића за сва времена.
Све ми ово делује помало и наивно док пишем, али јбг, не знам шта нам је друго преостало. И искрено не знам да ли то уопште може тако.
Нећемо ваљда чекати новог Ђуровића да дође с парама и пере исте преко клуба?

имамо две опције. прва је да стане град уз нас. друга да се приватизујемо и да нас узме неко ко хоће да улаже у клуб и подигне га на виши ниво. а не само да га због земљишта узме. треће опције нема. то банкрот па од 0 да кренемо исти ку*ац као и сад. помака неће бити!

морачу и ове не можe човек упоређивати. морача је за ове измислио фудбал и управљање клубом! немој мислити да волим морачу. али знам клуб и тим из време морачине владавине(чак и кад је испао из лиге имао је визију зашто то ради и исплатило му се) и ову нов компановану владавину са тренерима, јосифом илићем и они мајмуном из београда, кораком. Два гада! да не пишем сада ко је од клинаца из наше школе могао да заигра за први тим и где је клуб могао узимати паре да би могао да живи у другој лиги. а већина нас овде те клинце зна. и зна колико воле клуб! а то би моки знао искористити!

15
РФК Нови Сад 1921 / Одг: ФК Нови Сад - Вести
« послато: фебруар 16, 2014, 10:51:47 поподне »
Не дамо Морачи да нас угаси!Један од најстаријих клубова у земљи, Нови Сад, доживљава најтеже тренутке у историји јер је притиснут дуговима и у овом тренутку му чак прети и гашење. Према речима потпредседника клуба Ранка Ђуровића, главни кривац за тешко стање јесте Миодраг Морача, актуелни спортски директор Спартака из Суботице.

- Он је и направио те дугове, па нека их и врати. Не само да жели да нас угаси како би поново преузео клуб, него нас је и тужио и добио на суду да му исплатимо заостале плате док је био фантомски саветник клуба, у тренутку када је већ отишао у Спартак. Нећемо дозволити да угасе клуб који је основан 1921. године - наводи Ђуровић.

Како би избегли судбину Хајдука из Куле, један од челника Новог Сада апелује:
- Око 500 деце код нас тренира, не знам зашто желе да нас униште. Томислав Караџић и људи из ФСС-а добро раде, али морају да очисте репове у Војводини.
Очекујемо помоћ ФСС-а у тој борби јер када смо преузели клуб затекли смо дугове од 300.000 евра које нам је Морача оставио у наследство. Вратићемо наше дугове, али како да вратимо оно што је он направио? Па нисмо ваљда једини који дугујемо у овом тренутку, па желе да нас угасе, као што су то урадили са Хајдуком из Куле - каже он. томе како су за трансфере играче уместо новца добијали конзерве с поврћем, Ђуровић објашњава.

- Нека нас Савез пусти да региструјемо играче и да наставимо да се боримо у Српској лиги Војводина. Срамота је шта нам је све Морача радио, па он је наместио да за играча уместо новца добијемо конзверве са поврћем, које и нису завршиле код нас, шта више да вам причам - рекао је на крају Ђуровић.

http://www.naprednovisad.com/2014/02/blog-post_15.html


ма дај те људи. маните се приче. у ово ни будала не верује!


Странице: [1] 2 3 ... 12